If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама мисля че не е само матирана ами има и още нещо вътре ..ама незнам как е направен самия фар отвътре... какво отделя късите от дългите сигурно няква пластмаса изрязана под формата на кръг и след това вече е матиран.. нямам идея как са направени за това споделих тука снимката ако има желаещи да измислим нещо
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
На този рефлектора за дългите е някакъв странен. Въпреки това обаче при нашите има място между рефлектора и лупата и то доволно. Мисля, че ще стане супер ако се пръсне с тъмно. По-големия проблем обаче ще е да не се олюпи боята. Не знам - дали има такива термо спрейове или лак някакъв за отгоре?
На този рефлектора за дългите е някакъв странен. Въпреки това обаче при нашите има място между рефлектора и лупата и то доволно. Мисля, че ще стане супер ако се пръсне с тъмно. По-големия проблем обаче ще е да не се олюпи боята. Не знам - дали има такива термо спрейове или лак някакъв за отгоре?
моите рефлектори ги изчистих почти до пластмаса, минах ги с грунд за пластмаси и после с черен спрей мат за камини и такива работи
Покритието на моите си беше цяло( не се люпеше). Просто ги позабърсах с препарат за стъкла и кърпа и пръснах отгоре черен матов спрей за джанти. Важно е покритието на рефлектора на дългите да не се нарани, другото не е толкова важно.
Ами лятото се занимавах. Нищо не съм шкурил, не се е олюпило още. Моеже да има значение това дали си с ксенон или с халогенни крушки, аз съм с ксенон.
П. П. Ползвах някакъв спрей за джанти.Може да има значение и спрея какъв е.
Comment